Tüm Manşetler

SESLİ, SOKAKLARA İNMEYE BAŞLADI.

Kdz. Ereğli'de, 2006-2008 yılları arasında dönemin belediye başkanı Halil Posbıyık’ın milletvekili adaylığından dolayı istifa etmesiyle 22 ay Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı makamında oturan ve görev süresi boyunca özellikle binlerce kadını Çanakkale’ye gönderip halkın sempatisini ve güvenini kazanan iş insanı Murat Sesli 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına talip olduğunu şehir turu yapan otobüsle duyurmaya başladı.

SANKO’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ BÜYÜK ZAFERİN 100’ÜNCÜ GURUR YILINI KUTLUYORUZ”

POSBIYIK, ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Posbıyık Mesajında; “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yıldönümünü kutlamanın mutluluk ve heyecanı içindeyiz.

ÖNCE ANKET, SONRA YENİ DÖNEM SÖZLEŞME

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yeni dönem sözleşme görüşmelerine başlayacakları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki üyeleri ile anket çalışması başlattıklarını bildirdi.

60 MİLYON AVRO KREDİ İHTİYACIMIZ VAR

(Haber: Orhan Akyüz ) -Türkiye'nin en büyük taş kömürü üretim üslerinden biri haline getirmek için çalışmalarına büyük bir azimle devam eden Hattat Enerji ve Maden T.A.Ş’nin, Bartın’ın Amasra ilçesinde yer altında 605 milyon ton kömür rezervinin çevreye zarar vermeden ülke ekonomisine katkı sağlanmasına yönelik bugüne kadar öz kaynaklarıyla yaptığı 600 milyon dolar dudak uçuklatan devasa yatırımının ardından Norveç’ten gemiyle getirttiği iş makineleri ve teçhizatlar da Bartın Limanı’na ulaştı.

SEVGİ BARIŞ DOSTLUK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

Hafta sonu sıcaklık ve nemdeki artış, Ereğli’de de vatandaşlar deniz kenarlarına ve plajlara akın etti. Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi Barış Dostluk Plajları ve Mesire Alanı da hafta sonu tamamen doluydu.

ERDEMİR ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

ADM ELEKTRİK, ÖDÜLE DOYMUYOR

Dünyanın önde gelen iş ödüllerinden The Stevie Awards bünyesinde düzenlenen 2022 International Business Awards’ta “Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası” dalında Altın Stevie’nin sahibi çevre kategorisinde ‘Leyleklere Yeni Yuva’ kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle dağıtım şirketimiz Adm Elektrik oldu.

AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ, YILIN İLK YARISINDA NET KÂRINI 13 KAT ARTIRDI

Aydem Yenilenebilir Enerji, 2022 yılı ilk 6 aylık konsolide finansal raporunu, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı. 6 aylık üretim performansı ile geçen senenin aynı dönemine göre şirketimiz, net kârını 13 kat kat artırarak 733 milyon TL’ye ulaştırdı. Finansal yükselişine devam eden şirketimiz, ilk çeyrekte de net kârını 12 kat artırmıştı.

SALİH CEM ORAL VE YAKUP YILMAZ, FABRİKA İŞÇİSİYLE BULUŞTU

Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral ile Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, işçi ziyaretleri yaptı.

“ALAPLI AHŞAP, ANKARA’DA GURBETÇİLERİN SICAK YUVASI OLACAK”

Alaplı’da 2020 yılında kurulan ve kısa sürede büyüyerek Türkiye’nin en büyük mobilya ve kereste ürünlerinin satış ve pazarlanma yeri olan Alaplı Ahşap Ankara Sitelerde satış şubesi açarak, sektörde başarısı taçlandırdı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNACAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacak. Başvurular, 17 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında merkez Cumhuriyet Halk Evi’nde alınacak.

TSO BAŞKANLARI İLE ZBEÜ REKTÖRÜ BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanları ve genel sekreterleri ile bir araya geldiği bildirildi.

KOCAMAN: "ASIL FINDIK FİYATI, TÜCCAR KAPIYA GELDİĞİNDE BELLİ OLACAK"

Alan bazlı ödeme, gübre ve mazot desteğiyle birlikte 54 lira olarak açıklanan fındık taban fiyatı, üreticinin kafasını karıştırırken, DSP Alaplı İlçe Başkanı İsmet Kocaman, "Asıl fındık fiyatı tüccar kapıya geldiğinde belli olacak." dedi.

ZONGULDAK’TA FETÖ OPERASYONU

Zonguldak merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.