Tüm Manşetler

SANKO ÜNÜVERSİTESİ'DE BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ

- MÜTEVELLİ HEYET ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “ANA GAYEMİZ ÜLKEMİZE HİZMET EDECEK ÜST DÜZEY SAĞLIK PROFESYONELLERİ YETİŞTİRMEKTİR” - MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI ZEKİ KONUKOĞLU: “SANKO ÜNİVERSİTESİ, YETKİN SAĞLIK PROFESYONELLERİ YETİŞTİREREK ÜLKEMİZDE SAĞLIK STANDARTLARININ YÜKSELMESİNE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇ EDİNMİŞTİR” - REKTÖR PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “YETKİN AKADEMİK VE İDARİ KADROMUZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ SAYESİNDE HER YIL BAŞARI ÇITAMIZI YÜKSELTEREK EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

ÇATES FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çates Elektrik Üretim A.Ş. geleneksel hale getirmek için ilkini bu yıl düzenlediği futbol turnuvasına başladı.

GMİS’TEN, ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

"ATAMIZI SAYGIYLA, MİNNETLE, RAHMETLE ANIYORUZ"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ERDEMİR,"SAYGI VE ÖZEMLE ANIYORUZ"

ERDEMİR,"SAYGI VE ÖZEMLE ANIYORUZ"

REKTÖR ÖZÖLÇER’İN ‘10 KASIM’ MESAJI

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. Yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

“ONU SEVİYORUZ. IŞIĞIYLA AYDINLANIYORUZ.”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Her birimiz kararlılığı, eşsiz öngörüsü, ileri görüşlülüğüyle tebaa olmaktan çıkarıp eşit haklı vatandaş statüsüne kavuşturduğunu biliyor, daha çok minnet duyuyoruz. Onu özlüyoruz. Onu seviyoruz. Işığıyla aydınlanıyoruz.” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK, CUMHURİYETİN 99. YILINI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN NURİ TEKİN, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN NURİ TEKİN, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutladı

ERDEMİR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

BAŞKANI YAKUP YILMAZ’A KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Seçilmiş Olarak” Başkanlığını sürdüren Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a kutlama ziyaretlerinde bulunuluyor.

ZONGULDAK 2. TANITIM GÜNLERİ PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Zonguldak Dernekleri Federasyonu’nun (ZONDEF) ev sahipliğinde 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul/Maltepe Sahili Etkinlik Alanında 2. Zonguldak Günleri etkinliği gerçekleştirilecek.

TPAO'DAN ZGC' YA ZİYARET

TPAO kurumsal iletişim müdürü Oya Uygun, ZGC Genel merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

ENERJİDE DIŞA BAĞIMLILIĞI AZALTACAK

İşte Sakarya Gaz Sahası’nda bir gün Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, “Türkiye için bir güne sığdırdıklarımız; akıllara, hayallere sığmaz” başlığıyla bir video paylaştı. Görüntülerde, Türkiye’nin gururu sondaj gemilerimiz Fatih, Yavuz ve Kanuni’nin yanı sıra alanında uzman yabancı gemiler de yer alıyor.

HATTAT ENERJİ, “BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”

Bartın’ın Amasra İlçesindeki Hattat Enerji ve Maden Tic. A. Ş. tarafından, Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda (TTK) meydana gelen grizu faciası nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınlandı.