Sitemizde 12.03.2010 - 26.04.2024 tarihleri arasında toplam 8616 haber yayınlanmıştır.

ALAPLI DA KÖYLERE PARKE YOL YAPIMI

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Osmanlı köyünde parke yol çalışmalarına başlandı.

EREĞLİ EMNİYETİNDEN TAKSİCİLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğünce ilçedeki taksi şoförlerine yönelik eğitim semineri verildi.

ALAPLI DA İNCİVEZ YOLU GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Ormanlı ve Kaptaş mevkisi istikametinde birçok köyün ulaşımını sağlayan, karayollarına ait İncivez yolunun dar ve virajlı olması nedeniyle 2 yıl önce başlatılan ve yarım kalan yol genişletme ve asfalt çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

ERTELENEN KPS SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Eğitim Bilimleri Sınavı, 31 Ekim Pazar Günü yapılacak.

PERŞEMBE DE MASKELİ DEHŞETİ

Perşembe Beldesi Koramanlar Köyünde, 3 çocuk sahibi Durmuş Özer ve eşi Naciye Özer yalnız yaşadıkları evlerinde maskeli kimliği belirsiz 4 kişinin saldırısına uğradılar.

AT ÜSTÜNDE KIRMIZI GELİN

Zonguldak ın Ereğli İlçesinde 30 yıllık gelenek yeniden yaşatıldı.

EREĞLİ EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

Ereğli İlçesinde 2005 yılından bu yana yağma suçundan aranan H.M isimli şahıs, İlçe emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliğinin istihbaratı bilgiler doğrultusunda Kavaklık mahallesinde yakalandı.

Aytek Çed Raporu Onaylandı

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Alaplı Yat ve Tekne İmalatçıları Yardımlaşma ve İşletme Kooperatifi(AYTEK) tarafından yapılması planlanan yat tersanesi projesine ait ÇED raporu Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından kabul edilerek onaylandı

UÇAR YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası nedeniyle bir açıklama yaparak Yaşlılarımızın bu anlamlı gününü kutladı.

ALAPLI DA BARAKADA YAŞAYAN ŞEN AİLESİ EVE KAVUŞUYOR

Zonguldak ın Alaplı İlçesi Ömerli Köyü Gökçeler Mahallesinde eşi ve beş çocuğu ile birlikte barakada yaşayan Şen ailesine Alaplı Kaymakamlığınca ev yapımına başlandı.

ALAPLI ÇATAK İLKÖĞRETİM OKULUNA BAŞARI BELGESİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında başarılı ve en düzenli kurum seçilen Çatak İlköğretim Okulu’na başarı belgesi verildi.

-ALAPLI DA BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ UYARISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Gıda Mühendisi Tuğçe Temel, bilinçli gıda tüketiminin önemine değinerek vatandaşları aldıkları gıda ürünlerinin etiketlerini kontrol etmeleri konusunda uyardı.

ALAPLI DA YENİ TAPU MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Tapu Müdürlüğüne atanan İsmail Bayraktar yeni görevine başladı.

ALAPLI DA AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI TUTTU

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu hekimi Dr. Barış Özdemir, ilçede aile hekimliği uygulamasının hastalar tarafından memnunlukla karşılandığını söyledi.