Sitemizde 12.03.2010 - 5.05.2024 tarihleri arasında toplam 8618 haber yayınlanmıştır.

DUYGU TIP MERKEZİNDEN MADENCİLERE CECK UP

Ereğli Duygu Tıpmerkezi Madenciye Ceck Up Kampanyası Büyük İlgi Görüyor

LEVENT ERDOĞAN TAM DESTEK SÖZÜ VEDİ

Beşiktaş Kulübünün eski asbaşkanlarından, yağlı güreşin duayen ismi Av.Levent Erdoğan, Alaplı yı ziyaret etti; güreş sahasını inceledi, Alaplı Belediyespor güreşçilerine forma hediye etti.

ALAPLIDA EMEKLİ ZAMMI MEMNUN ETMEDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Uysal, emeklilere yapılan maaş zammının emekliler açısından memnun edici olmadığını söyledi.

TOKİ Okçular Yolu köstebek yuvasına dönüştü

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde TOKİ-Okçular yolunun köstebek yuvasına dönüşmesi sürücülerin tepkisini çekerken, yetkililerden yolun yapımı için çalışma başlatılması bekleniyor.

FINDIK FABRİKASINDA FECİ ÖLÜM

Düzce ili Akçakoca İlçesinde fındık kırma makinesine eteğini kaptıran 20 yaşındaki Ayşegül Barbak parçalanarak öldü.

EMEKLİYE ZAM MÜJDESİ

Zam sonrası en düşük ve en yüsek emekli maaşı

DUBLE YOL MEZARLIĞA ENGEL DEĞİL

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı ölüce mevkiinde Akçakoca-Alaplı karayolunda duble yol çalışmaları kapsamında tünel inşaatının önünde bulunan mezarların hiçbir engel teşkil etmediği yolunda mezarlığa zarar vermeyeceği belirtildi.

ALAPLI MYO DA ÖĞRENCİ SAYISI AZALDI

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda 2010-2011 Eğitim ve öğretim yılında öğrenci sayısı düştü.

ALAPLI ADD GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Şubesi gerçekleştirilen 8. olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptı.

ALAPLIYA 500 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU

onguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından Yüksek Okul kampusu içinde yapılacak olan 500 kişilik yurt projesinin yatırım programına alındığını ve 2011 yılında temelinin atılacağını söyledi.

Kandilli Beldesi Hizmet Bekliyor

Zonguldak ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belde Belediye Başkanı Nihat Saral, Kandilli'nin sorunlarının çözümüne yönelik yaptıkları girişim ve yazışmalardan sonuç alamadıklarını ve beldenin günden güne verim kaybettiğini söyledi.

Gazeteci Esere Geçmiş Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde zor bir sağlık süreci yaşan Gazeteci-Yazar Ali Suat Eser, rahatsızlığını büyük orada atlattığını belirterek, annesinin ve dostlarımın dualarıyla bugün ayakta olduğunu söyledi.

ALAPLI DA GELİN VE DAMATA ÇİN İŞKENCESİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde yıllardan beri sürdürülen bir gelenek ile gelin ve damata adeta Çin işkencesi uygulanıyor.

ALAPLI ADD 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)Şubesinin 8. olağan genel kurulu yapıldı.

EREĞLİ DE AİLE HEKİMLİĞİ UYGULMASI TUTTU

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Yüksel Tuncer ilçede Aile hekimliği uygulamasında vatandaş memnuniyetinin gün geçtikçe arttığını ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.