Sitemizde 12.03.2010 - 4.05.2024 tarihleri arasında toplam 8618 haber yayınlanmıştır.

ALAPLIYA DOKTOR ATAMASI!

Alaplı Sağlık Grup Başkanı Dr. Rafet Arslan, merkez sağlık Ocağına 3 doktor atamasının yapıldığını bildirdi.

LİMANA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Alaplı ya yapılması planlanan limanla ilgili olarak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç ve beraberindeki heyet ALPORT AŞ. Yönetim kurulu başkanı İsmet Yılmaz ı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.

GÜMELİ YOLU HAZIR!

Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, beldeye ulaşımı sağlayan karayolunun 6 kilometrelik bir kısmının asfaltlanması için belde belediyesi olarak asfalt zemin malzemesi (fuller) karşılamaya hazır olduklarını bildirdi.

TESBİH SATIŞLARI ARTTI!

Alaplıda Ramazan ayına sayılı günler kala tespih satışları artmaya başladığı bildirildi.

YAZAR BEZMEN MESAJ GÖNDERDİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 2-3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen 17. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılan ünlü yazar Nermin Bezmen, Belediye Başkanı Halil Posbıyıka teşekkür mektubu gönderdi.

MUCİZE KURTULUŞ

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü 25 metrelik uçuruma yuvarlandı. Bir evin çatısına çarparak duran aracın sürücüsü, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı

TTK YI KAPATMA HAZIRLIĞINDALAR

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, AK Parti nin Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) nın kapısına kilit vurma hazırlığında olduğunu iddia etti.

KAVAK DERESİNDE REFERANDUM YAPILDI!

Alaplı Küçüktekke (İncivez) Köyü Muhtarı Halit Yaman, Alaplı İlçesi sınırlarına geçmek isteyen Kavak deresi mahallesi sakinleri, Alaplı İlçe sınırlarına dahil olmak için daha önce referandum yaptıklarını belirtti.

ÇİFTÇİYE DESTEK!

Tarın Aletleri satışı yapan Şen Ziraat sahibi Ömer Şen, Kırsal Kalkına Yatırımlarını Desteklenmesi Programı kapsamında 60 çiftçiye makine ve ekipman dağıtımı yapıldığını söyledi.

DİYALİZ ÜNİTESİNE ÖDENEK ÇIKTI!

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Diyaliz Ünitesi için Sağlık Bakanlığından 50 bin TL ödenek çıkartıldığını açıkladı.

GURURU YAŞIYORUZ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ın ziyaretini değerlendirdi

VEFA YA AVRUPALI MİSAFİRLER GELİYOR

Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdullah Bostancı, Eurodesk Gençlik Projesi programı kapsamında Avrupalı öğrencileri misafir edeceklerini bildirdi.

AKTİF GENÇLİK YEMEKTE BULUŞTU

Alaplıda Aktif Gençlik Spor Kulübü tarafından sezon sonu yemeği düzenlendi.

POSBIYIK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın kayınvalidesi, Hatice Geçdoğan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

SOĞANLI BÖLGE TRAFİĞE ATANDI

Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü asayiş büro amiri Özgür Murat Soğanlı, Alaplı Bölge Trafik İstasyon Amirliğine atandı.