Karadeniz Ereğli

''SAĞLIKLI NESİL, SAĞLIKLI GELECEK İÇİN UYUŞTURUCUYA HAYIR''

''SAĞLIKLI NESİL,  SAĞLIKLI GELECEK İÇİN UYUŞTURUCUYA HAYIR''

 Gülüç Belediye Başkanı  Gökhan Demirtaş,  Yeşilay Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek. Uyuşturucuya, alkole ve sigaraya hayır” dedi.

Demirtaş mesajını söyle sürdürdü, “Her yıl 1-7 Mart tarihleri arası kutladığımız Yeşilay Haftası, bağımlılığın ortaya çıkmadan engellenmesi, sağlıklı, üretken ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri açısından büyük önem taşımaktadır.

Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere yol açan maddeler maddi manevi büyük kayıplara neden olmaktadır. Sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturmak için çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, bilinçlenmesini sağlamak toplumdaki herkesin görevidir.

Sağlıksız toplumların gelişmesi ve ilerlemesi mümkün değildir. Bu anlamda bilinç ve farkındalık yaratmanın ortak sorumluluğumuz olduğunu ve bunun eğitimle ile sağlanabileceği unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşünceler ile Yeşilay Haftası'nı kutlar; başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!