Alaplı

OTOBÜS DURAKLARI DA YENİLENİYOR

Son dönemdeki çalışmalarla çevre düzenlemelerine önem veren Karadeniz Ereğli Belediyesi, park ve çocuk oyun alanlarından sonra, mahallelerdeki otobüs duraklarını da yenilemeye başladı.

ALAPLI DA VERGİ HAFTASI KUTLANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde vergi haftası dolayısıyla bir kutlama töreni düzenlendi.

SP İL BAŞKANI NECDET SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Saadet Partisi(SP)Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, iktidara geldiklerinde faizsiz politika ile ülkeyi yöneteceklerini ve havuz sistemini yeniden uygulayacaklarını söyledi.

ALAPLI DA KAZA 1 YARALI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

ALAPLI SPOR SALONU DOĞALGAZA KAVUŞTU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde spor salonuna doğalgaz verilmeye başlandığı bildirildi.

ALAPLIDA BİR KİŞİ YEDİĞİ ACI BALDAN ZEHİRLENDİ

Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir kişi yediği acı baldan zehirlendi.

ATIK YAĞDA GERİ DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Alaplı Belediyesinin, bir süre önce lokanta ve yemekhanesi bulunan kurum ve kuruluşlara bidon dağıtmak suretiyle uygulamasına başladığı Atık Yağ Geri Dönüşüm Projesine fiili olarak ilk katılan kurum; Kdz. Ereğli Özel Yıldırım İzmirlioğlu İlköğretim Okulu oldu.

MASATENİSİNDE KASIMLI İÖO ALAPLI BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Sor Genel Müdürlüğünün birlikte organize ettiği Okulararası Yıldız Erkekler Masatenisi Müsabakaları ilçe elemlerinde Kasımlı İlköğretim Okulu takım halinde şampiyon oldu.

RENKLER CUMHURİYETİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Alaplı Belediyesinin organizasyonunda, Düzce Gençlik Tiyatrosunca sahnelenen Renkler Cumhuriyeti isimli tiyatro oyununu, çocuklar büyük bir beğeniyle izledi.

ALAPLI DA PATPAT KAZASI 5 YARALI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 5 kişi yaralandı.

ALAPLIDA KADIN ÇİFTÇİLER YARIŞTI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde Tarım Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Kadın Çiftçilerimiz Yarışıyor adlı yarışmada kadın çiftçiler yarıştı.

ALAPLI MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde vergi haftası nedeniyle Mal Müdürlüğünce kan bağışı kampanyasının düzenleneceği bildirildi.

ÇEVRECİLERDEN TERZİ YE ZİYARET

Zonguldakın Alaplı ilçesi Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, il Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi yi ziyaret ederek, ilçe ve köylerdeki sorunları içeren bir dosya sundu.

ALAPLI DA 500 İŞYERİ DENETLENDİ

Zonguldakın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, zabıta ekiplerince ilçede 2009 yılında bu yana toplam 500 işyerinin denetlendiğini söyledi.

ALAPLI KASIMLI İLKÖĞRETİM OKULU İL BİRİNCİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Sor Genel Müdürlüğünce organize edilen Okular arası kros müsabakaları Zonguldak elemlerinde Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar kategorilerinde il birinciliğini elde etti.