Alaplı

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE, EN DONANIMLI LABARATUVAR KURULDU

Endüstri Meslek Lisesine Bakka Desteği İle Batı Karadeniz Bölgesindeki Mesleki Okullar İçinde En Donanımlı Özelliğine Sahip Plc (Programlanabilir Lojik Kontrol) Uygulama Laboratuvarı Kuruldu.

KARACAN VE OCAK HER YERDE...

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, hafta sonu Alaplı ilçesinde gerçekleşen, nişan ve düğünlere katılarak vatandaşların beğenisi ve takdirini kazandılar.

EREĞLİLİ FUTBOLCU, ADANA DEMİRSPORDA

Almanya doğumlu, Adana Demirspor forması ile Süper Lige yükselme başarısı gösteren Ereğlili futbolcu Sinan Kurt Kdz. Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

KARACAN, “ALAPLI, DEVLET YATIRIMLARIYLA COŞACAK"

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, ilçede devam eden devlet yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin turizm noktasında Batı Karadeniz’in yıldızı olmaya aday olduğunu belirterek, “Alaplı İlçesi tarihinin en büyük devlet yatırımlarının hayata geçtiği bir süreci ve atın dönemini yaşıyor. Bu süreç ile daha da modern ve kalkınmış bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

“SÖZÜMÜZ SÖZ, ALAPLI’DA TEK BİR İŞSİZ KALMAYACAK"

Alaplı Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekerek, faaliyete ve üretime giren fabrika sayısın beşe yükselmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

SESLİ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SESLİ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

DEMİRTAŞ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

DEMİRTAŞ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

DİNARSU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

DİNARSU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

BOZKURT: “MİLLETİMİZ, HAİNLERE UNUTAMAYACAKLARI BİR DERS VERMİŞTİR”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKANLAR, EFSANE BAŞKAN GÜNAY’I ZİYARET ETTİ

Zonguldak, Ereğli ve Alaplı Gazeteciler Cemiyeti başkanları, efsane başkan Necati Günay’ı evinde ziyaret ettiler.

ÖĞRENCİLER, KUKLA ARACILIĞIYLA ÖĞRENECEK

Zonguldak'ta pandemi sürecinde evde kalan çocuklar için proje yürüten sınıf öğretmeni, Türkiye'den 4 Ürdün'den 6 tane öğretmen ile proje geliştirerek, öğrencilerin kukla aracılığıyla öğrenmelerini sağlayan proje geliştirdi.

ALAPLI'DA Kİ YAPAY GÖL, BOĞULMALARA DAVETİYE ÇIKARTIYOR

Zonguldak Alaplı İlçesinde Kavak Deresinin hemen yanında bulunan Taş ocağı çalışmaları nedeniyle oluşan Yapay Gölün çevresinde gerekli önlemlerin alınmaması vatandaşları endişelendiriyor. Bu gibi Göllerde son örneklerinden biri de sık sık görülen boğulmalarla meydana geliyor.

KDZ. EREĞLİ VE ALAPLI’DA NARKOTİK OPERASYONU

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde eş zamanlı narkotik operasyonları düzenledi. Operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 4 yıl aranması olan bir şahısın yakalanarak tutuklandı öğrenildi.

DEKAN ARSLAN, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

BEÜ Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ali Arslan, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ziyarette bulundu.

TEKİN, 23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI

TEKİN, 23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADI