Alaplı

TÜRK METAL SENDİKASI’NDAN, ALAPLI BELEİYESİ’NE ZİYARET

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

ALAPLI’YA YENİ YAŞAM ALANLARI KURUYORUZ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Çay Tarla mevkiinde 82 dairelik yeni bir yerleşim alanı kuruluyor.

GÜMELİ YAYLARININ YOLU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Alaplı’mızın eşsiz doğa zenginliğine sahip Gümeli’nin dört mevsim turizme açılması için, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Yalçın ve Temel Uslu’nun girişimleri neticesinde, Gümeli merkezden başlayarak yaylalara çıkan 11 kilometrelik yolun asfaltla kaplanmasına yönelik ilk adım atıldı. Gümeli yaylaları yolunun asfaltlanması, 2021 yılı yatırım programına alındı.

ALAPLI GAZETECİLER DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

Alaplı Gazeteciler Derneği Olağan Genel kurulu yapıldı ve Doğan Bostancı 3'üncü defa güven tazeledi.

TÜRK METAL SENDİKAS'INDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Turgay Kavak'ın görevlerinden istifa kararları Genel Merkez Genel Yönetim Kurulu tarafından öğrenildi.

KABLOLAR TEHLİKE SAÇIYOR

Alaplı Belediyesi sorumluluk sahasında olan açık otoparka bulunan ve ortalıkta açıkta olup aydınlatmayı sağlayan elektrik kabloları tehlike saçıyor.

PAT-PAT HIRSIZI YAKALANDI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, çeşitli hırsızlık suçlarından aranan bir kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

20 GRAMA 50 KURUŞ ZAM!!!

Zonguldak, Ereğli ve Alaplı'da ekmeğin satış fiyatında artış yapıldı.

ALAPLI'DA 3 BİN 183 KİŞİ AŞILANDI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid)-19) aşı uygulamasının başladığı 14 Ocak tarihinden bugüne kadar, 3 bin 183 vatandaşa ilk doz, 246 vatandaşa da ikinci doz Sinovac aşısı yapıldığı bildirildi.

MUHTAR AKKAYA ÇILDIRDI; " ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN"

Ocak ve Şubat ayında Zonguldak il genelinde yaşanan yoğun kar yağışı beraberinde enerji ve ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları ortaya çıkardı. Özellikle yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Günlerce elektriksiz ev ve işyerleri nedeniyle vatandaş mağduriyet yaşadı.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Alaplı Aktif, Gençlik Spor Kulübü yönetimi Alaplı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne vekaleten atanan Erhan Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

KARACAN, KÖY HİZMETLERİ ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, Alaplı Özel Bakımevi Şefliğinin araç filosuna bir hafta önce 2.5 Milyon TL değerinde yeni üç adet araç kazandırdıklarını belirterek, son iki gündür etkili olan kar yağışına rağmen 52 köy yolunun tamamını açık tutmayı başardıklarını ifade etti.

SAYDAM: "TEK ÇABAMIZ, GÜMELİYİ BÜYÜTMEK"

Alaplı ilçesine bağlı tek belde konumunda bulunan Gümeli'de 12 yıldır aralıksız Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Saydam, geçen bu sürede Gümeli'ye büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, "Başta beldemizde 10 kilometre yeni yol ağı açtık. Araç filomuzu genişleterek 4 adet olan aracımızı 20 adete çıkardık. Alt yapıdan üst yapıya, pek çok sorunumuzu aştık. Gümeli'ye daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İLK ETAPTA 300 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLANACAK

Alaplı Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) son aşamaya gelirken, OSB Yönetiminde sürecin daha da hızlanması amacıyla toplantılarını yoğunlaştırdı.

ZONGULDAK BİRİNCİSİ, ALAPLI'DAN ÇIKTI

Alaplı Şehit Recep Turan Ortaokulu Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası il finallerinde gösterdiği başarıyı devam ettirerek bölge finallerinde de birinciliği kimseye kaptırmadı. 5. ve 7. sınıf kategorilerinde yine Zonguldak 1.si oldular.