Alaplı

MOLLABEY YOLUNDA IŞIKLI KAVŞAK ÇALIŞMASI

Alaplı Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu Mollabey yolunda tamamladığı bölünmüş yol çalışmalarının ardından aynı bölgede kavşak çalışmasına başladı.

VİDEOKONFERANSLA KATILDI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye 100 Ödül Töreni’ne katılım sağladığını bildirdi.

ÇAY BAHÇESİ VE YAPAY ŞELALE YENİLENİYOR

Alaplı Belediye Aile Çay Bahçesinde çevre düzenlemesi ve yapay şelaledeki yenileme çalışmaları devam ediyor.

ERDEMİR’DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Ülkemizin lider çelik üreticisi Erdemir’de, toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Erdemir’in 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi, 23 Aralık 2020 tarihinde Ankara’da imzalandı.

MESUT GÜLTEN, 25 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ.

İstanbul’a bağlı Ataşehir İlçesinde bulunan Dusa, Dumes ve BZG İnşaatların Genel Müdür Yardımcısı, İnsan Kaynakları ve Satın Alma Müdürlüğü görevlerini sürdüren Alaplılı Mesut Gülten; Alaplı İlçesinde 25 çocuğa önce Trabzon forması ardından mont ve bot hediye etti.

BERNA’NIN ADI ŞADIRVANLA YAŞAYACAK

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Hallı köyünde 21 Ekim’de talihsizce yaşamını yitiren Berna Uludağ anısına şadırvan inşa ediliyor.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki husumet davası sebebiyle iki kişinin öldürüldüğü olayda firari olarak aranan cinayet şüphelisi Sakarya’nın Kocaali ilçesinde jandarma ekiplerince yakalandı.

SÜT ÇOCUĞU

Her mahallenin bazı ağabeyleri vardı…

ALAPLI LİMANINA FİLYOS ÇENGELİ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, ilçedeki sanayinin gelişmesiyle birlikte, özellikle deniz yolu ulaşımının daha da önem kazandığını bildirdi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

POSBIYIK: 45 YILDIR EREĞLİ İL OLSUN DİYE MÜCADELE EDİYORUM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Aralık ayı meclis toplantısında Ereğli’nin il olma mücadelesinin 45 yıldır sürdüğünü açıkladı. ‘İl olma talebimiz sadece bugünün meselesi değil’ diyen Posbıyık, 80’li yıllardan itibaren il olmak için verilen mücadelelerin gazete kupürlerini gösterdi, ‘1989 yılında ANAP’tan seçimleri kazansaydık, Turgut Özal Ereğli’yi il yapacaktı. Kırılma noktası o yıl oldu. Devlet yatırımları Ereğli’ye gelmiyor, Ereğli’nin İl olmasından başka çaresi yok’ dedi.

GÜMELİ BELDESİ, VAKIF ATM’SİNE SAHİP ÇIKAMADI…

Alaplı Vakıfban eski şube Müdürlerinden Rafet Genç ve Olcay Dokumacı’nın katkılarıyla Gümeli beldesine kurulan Vakıfban ATM’sinin işlem hareketsizliği yüzünden kaldırılmasının kararına varıldığı öğrenildi.

“PANDEMİ DOLAYISIYLA 2021 YILINDA SUYA ZAM YAPMIYORUZ”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Koronavirüs vaka sayıları en fazla artış gösteren İller arasında Zonguldak gelmektedir. İlçemizde de son günlerde vaka sayılarında hızlı bir artış vardır. Bu nedenle Alaplı Belediyesi olarak 2021 yıl itibariyle vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan ve pandemi sürecinde gerekli hijyeni sağlayan yaşam kaynağımız suya zam yapmama kararı aldık.” dedi.

ERDOĞAN KUTLU PAZAR GÜNÜ EVLENİYOR

Alaplı Belediyesi Basın Bürosu Müdürü, Sınır Gazetesi sahibi gazeteci Erdoğan Kutlu, Pazar günü evleniyor.

NEDİR BU POSBIYIK’TAN ÇEKTİĞİMİZ

Yazının başlığını okudukları zaman birilerinin bir yerlerine az da olsa bir şeyler olduğuna eminim.