Tüm Manşetler

GERSAN’DA İLK OTURUM YAPILDI

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi ile yetkili oldukları Çaycuma Gersan Elektrik A.Ş. arasındaki 2. Dönem Toplu İş Sözleşme Görüşmelerinin ilk oturumunun yapıldığı belirtildi.

ALAPLI’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de zirve mücadelesi veren Alaplı Belediyespor, Çaycumaspor ile karşılaştı.

“KDZ. EREĞLİ TERSANELERİNE, ALAPLI LİMANINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

KOTRA, “TTK'YA VE ÖZEL KÖMÜR İŞLETMELERİNE SAHİP ÇIKIP, ÜRETİM VE İSTİHDAMIN EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILMASI İÇİN GEREKLİ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ. “KDZ. EREĞLİ TERSANELERİNE, ALAPLI LİMANINA SAHİP ÇIKACAĞIZ” " DEDİ. MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "Hedefimiz mutlu Zonguldak. Bunu mutlaka başaracağız" dedi.

AZMAN, YENİDEN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

Sınırlı Sorumlu 32. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifler Birliği Başkanlığına yeniden Mehmet Azman seçildi.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NİN 16. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Kdz. Ereğli Belediyesi, depremden sonra bölgeye gönderdiği 15 yardım tırının ardından İskenderun bölgesinden gelen talepler üzerine 16. Yardım tırını bölgeye yolladı. Başkan Halil Posbıyık, “Yarın bir tır daha yardım malzemesi göndermeyi planlıyoruz” dedi.

YENİ KOK BATARYASI 2023’TE DEVREYE ALINACAK

Erdemir’den Enerji Verimliliğini Artıracak Yatırım Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmaların hızlandırıldığı bildirildi.

BAŞKAN POSBIYIK, YENİ YILI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yeni yıl mesajı yayımladı.

ERDEMİR YENİ YIL MESAJI

ERDEMİR YENİ YIL MESAJI

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SIFIR ATIK BELGESİ ALDI

SANKO Üniversitesi Hastanesi kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan “Sıfır Atık Belgesi” aldı.

ALAPLI SINAV, BAŞARI SIRALAMASINDA TÜRKİYE GENELİ 54. OLDU

Alaplı Sınav Eğitim Kurumları, Türkiye genelinde 400’ün üzerinde kolej, özel öğretim kursu ve kişisel gelişim kursları arasında başarı sıralamasında 54. olarak ilçemizi bir kez daha gururlandırdı.

GENÇER; "GÖZBEBEĞİMİZ TOGG'A KÖMÜR KARASI RENGİ ÇOK YAKIŞIR"

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer Yerli Otomobil TOGG’a kömür karası renginin çok yakışacağını söyledi.

ALAPLI'DA 330 ÖĞRENCİ, SİNEMA BULUŞTU

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle engelli bireylere yönelik farkındalığın artırılması amacıyla köy okullarından 330 öğrenci sinemaya gönderildi.

ÖĞRENCİLERİN SICAK YEMEĞİ MESLEK LİSESİNDEN

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek bölümü öğrenci, öğretmen ve çalışanları haftanın beş günü bin 857 öğrenciye sıcak yemek hazırlıyor.

SANKO ÜNÜVERSİTESİ'DE BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ

- MÜTEVELLİ HEYET ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “ANA GAYEMİZ ÜLKEMİZE HİZMET EDECEK ÜST DÜZEY SAĞLIK PROFESYONELLERİ YETİŞTİRMEKTİR” - MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI ZEKİ KONUKOĞLU: “SANKO ÜNİVERSİTESİ, YETKİN SAĞLIK PROFESYONELLERİ YETİŞTİREREK ÜLKEMİZDE SAĞLIK STANDARTLARININ YÜKSELMESİNE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇ EDİNMİŞTİR” - REKTÖR PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “YETKİN AKADEMİK VE İDARİ KADROMUZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ SAYESİNDE HER YIL BAŞARI ÇITAMIZI YÜKSELTEREK EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

ÇATES FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çates Elektrik Üretim A.Ş. geleneksel hale getirmek için ilkini bu yıl düzenlediği futbol turnuvasına başladı.