Alaplı

70 YAŞ ÜZERİ VE YATALAK HASTALARA EVLERİNDE HİZMET UYGULAMASI BAŞLADI

Zonguldakın Alaplı İlçe Nüfus Müdürlüğü ilçede nüfus cüzdanında kimlik numarası olmayan 70 yaşın üzerindeki vatandaşların yeni nüfus cüzdanlarının yenilenmesi konusunda örnek bir uygulama başlattı.

ALAPLI DA ENGELLİLERE MEMURLUK SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde engellilere yönelik memurluk sınavlarına hazırlık kursu açılacağı bildirildi.

ÇİMENOĞLU, HEDEFİMİZ HER YÖNÜYLE MODERN BİR ALAPLI

Alaplı ilçesi Belediyesince 690 Evler semtindeki yol, kaldırım, bordür ve çevre düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlanırken ve ikinci etap çalışmalara başlandı.

ALAPLI DA KADIN VE ERKEKLER İMECE USULÜ YOL YAPIYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı isafakılı köyü Durabeyli mahallesinde kadın ve erkekler dayanışma içinde imece usulü ile kendi yollarını kendileri yapıyor.

TÜRKOĞLU KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, 5 Şubat 2011 tarihinde gerçekleştirilen 5. olağan genel kurulu değerlendirdi.

CHP KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatı ilçedeki sivil toplum kuruşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

ALAPLI DA BAŞARILI OKULLAR AÇIKLANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Ortaöğretim Kurumlarında 2009-2010 yılında okullar bazında en başarılı okul Anadolu Lisesi olurken, sıralamada sonunculuğu Kız Teknik ve Meslek Lisesi elde etti.

ZONGULDAKA HİZMETLERİM DEVAM EDECEK

19. Dönem Zonguldak DYP Milletvekili Başkent Üniversitesi Genel Koordinatörü Ali Uzun, DP den istifa etti.

ALAPLI DA TÜNELLERDE DEV YILAN BULUNDU İDDİASI HALKI HEYECANLANDIRDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde bir internet paylaşım sitesinde duble yol çalışmaları kapsamında yapımı devam eden tüneller bölgesinde dev bir yılan bulundu iddiası ilçe halkını heyecanlandırdı.

ALAPLI DA ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER YETİŞECEK

Zonguldak ın Alaplı İlçesinde, Kırkpınar'ın Başpehlivan Güreşçilerinden Eyüp Ünlü ve Ziya Ünlü yönetimindeki Aktif Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı çıtayı yükseltti.

ALAPLI DA VATANDAŞLAR SAHİLE AKIN ETTİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde soğuk ve karlı havaya mazur kalan vatandaşlar güneşli havayı fırsat bilerek sahile akın etti.

ALAPLI DA ALTERNATİF MEYVE FİDANLARI REVAÇTA

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde fındığa alternatif olarak meyve fidanları satışında artış yaşandığı bildirildi.

ALAPLI KILÇAK İLKÖĞRETİM OKULUNA KAMERA SİSTEMİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 187 öğrencinin eğitim gördüğü Kılçak İlköğretim Okuluna öğrencilerin güvenliğini sağlamak için 6 adet güvenlik kamerası takıldı.

ALAPLI DERİN DEŞARJ PROJESİNİN ONAYLANMASINI BEKLİYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi Arıtma ve Derin Deniz Deşarj Projesinin onaylanmasını beklediklerini söyledi.

ALAPLI BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ATAĞI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi, günün şartlarına cevap vermeyen çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.