Karadeniz Ereğli

KDZ. EREĞLİ'DE CORONAVİRÜS, 7 CAN ALDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Coronavirüs (Covid-19) vakası nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 7’ye yükseldi.

KDZ. EREĞLİ'DE ASAYİŞ UYGULAMASI GÜVEN VERDİ.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Emniyet Güçlerince dün (4 Eylül) genel asayiş uygulamasının 6 sabit, 15 bölgede ise seyyar olarak gerçekleştirildiği öğrenildi.

ZABITA TEŞKİLATININ 194. YILI KUTLANDI.

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 1-7 Eylül Zabıta haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Zabıta Müdürü Halit Aydın, “Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün ve 24 saat çalışan Zabıta Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir” dedi.

KDZ. EREĞLİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Posbıyık, belirlenen noktalarda bu yıl 15 bin ton asfalt döküleceğini belirterek çalışmaların acil ihtiyaç duyulan noktalardan başlatıldığını ifade etti.

POSBIYIK; “EREĞLİ'YE, İKİ BİN KİŞİLİK İSTİHDAM YARATILACAK"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şehre yatırımcıları çekmek için büyük çalışma içinde olduklarını belirterek, “İş insanlarını davet ediyor, Ereğli’yi tanıtıyor, yatırım ortamını sağlamak için Kaymakamımızla birlikte elbirliğiyle gayret gösteriyoruz. Gengroup ve Copa firmalarının yatırımlarıyla Ereğli’mize 2 bin kişilik yeni istihdam imkanı doğacak” dedi.

BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU..?

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçede bazı yatırımların engellendiğini iddia etti.

KDZ. EREĞLİ'DE "HUZUR VE GÜVEN" UYGULAMASI

Kdz.Ereğli'de düzenlenen, "Huzur ve Güven" uygulamasında 2 kahvehaneye pandemi tedbirlerine rağmen oyun oynattığı gerekçesiyle 8 kişiye de sosyal mesafeye aykırılıktan idari para cezası kesilirken, 1 işyerinin pandemi tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken açık bulunduğu tespit edildi.

BELEDİYEDEN, MOTOSİKLET SEVENLERİ SEVİNDİREN UYGULAMA

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla motosiklet sürücülerinin yaşadığı park sorunu çözüldü. Kdz. Ereğli Belediyesi şehir merkezinde 5 noktada ücretsiz motosiklet park alanı düzenledi.

BÖLGENİN EN GÜVENLİ PLAJI’NA YOĞUN İLGİ

Kdz. Ereğli Belediye Plajı ve Mesire alanı yaz döneminde yoğun ilgi görüyor. Belediyenin 12 cankurtaran, 4 sağlık personeli, 3 sorumlu personel, 1 zabıta, 12 güvenlik personeli ve 4 bot, bir jetski ile hizmet verdiği plaj ve mesire alanlarına çevre illerden vatandaşlar da akın ediyor.

TUĞAMİRAL GÜN, KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına Atanan Tuğamiral Taner Gün Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti

TERSANECİLERE TAPULARI TESLİM EDİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu tersanelerden ikisinin “İrtifak Tapuları”nın teslim edildiği bildirildi.

ET SEVENLERE MÜJDE; UMID STEAKHOUSE AÇILDI

Kdz. Ereğli'nin yeni lezzet durağı UMİD Steakhouse damak tadını sevenlere kapılarını açtı. UMID Steakhouse damak çatlatan lezzetleri ile sizleri konuk etmeye hazır.

ERDEMİR KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

BELEDİYE, KASAPLARA EĞİTİM VERDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 106 kursiyere ‘Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme ve Geliştirme Kursu’ verildi.

ÇORUMLUOĞLU, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da kutlama mesajı yayımladı.