Karadeniz Ereğli

DÜNYA DEVİ ERDEMİR 55. YAŞINDA

"55 YILLIK ÇINAR, NE SEL YIKAR NE RÜZGAR"

‘ASKIDA FATURA’ UYGULAMASINA VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin, su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara yönelik başlattığı “Askıda Faturalar için Sevgi ve Dostluk Eli” uygulamasına halktan destek geldi. 2 günde 51 fatura hayırseverler tarafından ödendi.

“GÜLÜÇ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, kafe inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

İMAM HATİP AKÇAY, EŞİNİ DARP ETTİMİ?

TRT1’deki, “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”nda önceki akşam ‘Gecenin Birincisi’ olan Zonguldak’ın Ereğli İlçesinden İmam Hatip Fatih Akçay (24), hakkında, “eşini kasten yaralama” iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldığı bildirildi.

GURBETÇİLERDEN AŞEVİNE GIDA DESTEĞİ

Posbıyık: Bu Mücadeleyi El Birliğiyle Kazanacağız Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere sıcak aş ve gıda kolisi yardımları artarak sürüyor. Ereğlili gurbetçiler dağıtılan bu yardımlara gıda desteğinde bulundu. Başkan Posbıyık, gurbetçilere teşekkür etti.

SANKO HOLDİNGDEN RAMAZAN MESAJI

Mübarek Ramazan ayının, rahmetiyle tüm insanlığa huzur ve sağlık getirmesi dileklerimizle.

POSBIYIK, “SÖZ VERİYORUM YİNE MEYDANLARDA KUTLAYACAĞIZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Posbıyık, “Yüreğimiz coşkuyla dolu. Söz veriyorum. Bu zor günler geçince bayramımızı sokaklarda, meydanlarla coşkuyla kutlayacağız” dedi.

ERDEMİR, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI

ERDEMİR, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI.

EREĞİ’DE BAZI GÜZERGAHLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yarından itibaren 4 gün süreyle bazı güzergahların trafik akışına kapatılacağı bildirildi.

POSBIYIK; "OMUZ OMUZA MÜCADELE VERDİK"

Türk Metal Sendikası'nın eski Genel Başkanı Mustafa Özbek vefat etti.

KARA, “ŞİFRE GELMEDİKÇE ECZANEYE MASKE ALMAK İÇİN BAŞVURMAYINIZ”

Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Ayşegül Kara, eczanelerin yüksek maliyetlerle temin ederek vatandaşa maske sattıklarını ancak,’pahalı maskenin sorumlusunu olarak da eczanelerin gösterildiğini” bildirdi.

KDZ.EREĞLİ'DE DE PAZAR YERİ KAPATILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Pazartesi ve Cuma günü kurulan pazar yeri, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldı.

SERDAR BAKKALOĞLU'NUN BABA ACISI

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Bakkaloğlu'nun babası Hasan Bakkaloğlu hayatını kaybetti.

ZABITA TEYAKKUZDA..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, iş yerlerinde denetimlerde bulunulduğu bildirildi.

EREĞLİ'YE FAKÜLTE İÇİN, REKTÖRE GİTTİLER

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde buluşan Protokol, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile Yeni Fakülte için görüşmeye gittiler.