Karadeniz Ereğli

YARIYILINI ANLATTI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş, UR 2430. Bölge Birleştiren Dinamik Başkanlar Yarı Yıl Toplantısı'na katıldıklarını bildirdi.

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM İMZALANDI..

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Erdemir, Ersem, Tat Metal ve Ümran Boru'da çalışan sendika üyelerine indirim için Yazıcıoğlu Kuyumculuk Köprübaşı Şubesi ile protokol imzaladı.

ÇİLEK ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ KAZANDI

Gülüç Belediyesi tarafından, beldede yolcu taşımacılığı yapılacak güzergahları 10 yıllığına kiraya vereceği ihaleyi Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi kazandı.

KELEŞ, 2019 YILINI DEĞERLENDİRDİ.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş 2019 yılında yaptıkları çalışmalar ve 2020 hedefleri ile ilgili olarak gazetecilere bilgiler verdi.

POSBIYIK, GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI..

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

'KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ'NİN OYAK'A GERİ PARA ÖDEMESİ, YANLIŞ BİR KARAR'

Kdz. Ereğli Belediyesi'nden OYAK'ın Havagazı Tüketim Vergisi adı altında belediyeye bu zamana kadar ödemesini istediği paranın, Ereğli halkının parası olduğunu belirten Milletvekili Demirtaş, bu konuda bir hukukçu olarak Anayasa Mahkemesi'nin yanlış karar verdiğini düşündüğünü ve Başkan Posbıyık'tan veya Ereğli Platformu'ndan bir talep gelmesi halinde siyaseten konunun takipçisi olacağını söyledi.

ERDEMİR, KÖY MUHTARLARINI MİSAFİR ETTİ

Erdemir, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği iş birliğiyle Ereğli çevresindeki köy muhtarlarından oluşan 35 kişilik bir grubu tesislerinde ağırladı.

POSBIYIK:"FAKÜLTELER MESELESİ YOLA GİRMİŞTİR"

Vali, Kaymakam, Belediye, Rektör bir araya geldi. Projeleri, belediye ve İTÜ'den ekipler hazırladı. Belediye üzerine düşen desteği verdi. Eski hastanenin olduğu alanda, içinde yeni fakültelerin yer alacağı bir kampus inşa edilecek. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilk kazmanın 6 ay sonra vurulacağı bilgisini verdi.

AYDINLIK GELECEĞİMİZİN MİMARLARI ERDEMİR’DEYDİ...

Erdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kdz. Ereğli’de görev yapan 40 kişilik bir öğretmen grubunu tesislerinde ağırladı.

GRİZU 263 EKİBİNDEN ERDEMİR'E TEŞEKKÜR

Bülent Ecevit Üniversitesinin Uzay Takımı Grizu-263, Erdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

“ENERJİMİZ YARINLARA” projesi Zonguldak'taki öğrencilerle buluştu

Enerjinin farklı alanlarında faaliyet gösteren Aksa grup şirketlerinin mart ayında başlattığı “ENERJİMİZ YARINLARA”sosyal sorumluluk projesinin onüçüncü durağı Zonguldak oldu. Karadeniz Ereğli’sindeki Bayat köyünde bulunan Bayat Ortaokulu’nu ziyaret eden Aksa ENERJİMİZ YARINLARA ekibi, öğrencilere kapsamlı bir enerji eğitimi verdi. ENERJİMİZ YARINLARA ekibi, yıl sonuna kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki köy okullarında okuyan 2 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

İŞÇİYE, İŞVEREN-SENDİKA ZİYARETİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Salih Cem Oral ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, iş yeri inceleme ve ziyaretlerinde bulundukları bildirildi.

TEKNİK LİSE ÖĞRENCİLERİ, ERDEMİR'E GİTTİ

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda Erdemir’i ziyaret ettiği bildirildi.

BOSNA HERSEK HEYETİNE ÜST DÜZEY UĞURLAMA

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bosna Hersek Zenica Doboj Kanton Başbakanı, bakanları ve sporcuları onuruna yemek verdi. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar’ın da katıldığı yemekte iki şehir arasındaki ekonomik ve kültürel işbirliğinin geliştirilmesi konusu ele alındı.

"HAK YEMEM, HAKKIMI YEDİRMEM"

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkan adaylarından Neriman Posbıyık, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, kongrenin iptal edilmesini “Anti demokratik bir tutumla son anda bütün hazırlıklarımız tamamlanmış salonumuz gelin gibi süslenmiş delegelerimizi kongreyi bekliyor ama bir anda aman Allah'ım beni aradılar kongre iptal edildi.