Karadeniz Ereğli

POSBIYIK; “ERDEMİR, EREĞLİ’Yİ BOĞUYOR”

Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ‘Ereğli’yi düzeltmeye çalışıyoruz’ diyerek; “Erdemir, belediyenin aylık 400 bin TL’lik parasına Ocak ayından itibaren el koymuş. 40 yıldır ödediği parayı ödemiyor, Erdemir şuanda Ereğli’yi boğuyor, Belediyeyi boğmaya çalışıyor. Buna sessiz kalacağımızı sanmıyorum” dedi.

BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından mahallelere teşekkür ziyaretlerine Ören Mahallesi ile başladı.

AYŞEN BİRGÖR İLE ALATURKA GECESİ

Türk Müziğinin sevilen yorumcularından Ayşen Birgör, Alaturka Gecesi konseri için Kdz. Ereğli'ye geliyor.

DEMİRTAŞ, BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ‘’ Berat Kandili’’ sebebiyle bir mesaj yayınladı.

POSBIYIK, BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

HÜKUMET KONAĞI TAŞINIYOR.

Hükumet konağındaki müdürlüklerin taşınma işlemleri kısa sürede başlıyor.

MECLİSTE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediyesinin, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiği bildirildi.

REKORTMENLER MAZBATALARINI ALDI

Kdz. Ereğli’nin Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladılar.

“TSO’YA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli TSO heyeti ağırladı. TSO Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve TSO Yönetimi, Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek seçim başarısından dolayı Kutladılar.

DEMİRTAŞ, GÜLÜÇLÜ KADINLARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediyesi Düğün Salonunda kadınlar için eğlence düzenledi. Yaklaşık bin kadının katıldığı gecede Yerel Sanatçı Yağmur Okur sahne aldı.

BAŞKAN UYSAL, KIŞLA VE KÖSELER'DE MÜJDE VERDİ

Seçim gezileri kapsamında mahalle turlarını sürdüren ve bu akşamda Kışla ve Köseler ziyaretlerinde konuşan Başkan Uysal, Mevcut belediye binası için “Hastane ve fakülte “ olacak açıklamalarına yanıt verdi. “Dün geleceği, bugün önünü göremeyenleri hayretle izliyorum” diyen Başkan Uysal, günü 2 müjde ile bitirdi. Başkan Uysal, su ve ulaşım da indirim sözü verdi.

BAŞKAN UYSAL, KIYICAK VE KARABACAKLILARLA BULUŞTU.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Kıyıcak Mahallesi ile Kavakdibi mevkii ve Hamzafakıhlı Mahallesi Karacak bölgesinde vatandaşlarla buluştu.

EREĞLİ’YE ‘AĞIR CEZA MAHKEMESİ’ MÜJDESİ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin henüz belediye başkanı seçilmeden icraatlarına başladı. Başkan Adayı Şahin ilçedeki avukatların ve vatandaşların talebi üzerine yaptığı girişimler sonucu Kdz. Ereğli Adliyesinde ağır ceza mahkemesi kurulması kararının alındığını, göreve geldiğinde tüm meslek örgütlerinin taleplerine çözüm üreteceğini söyledi.

UYSAL, CUMARTESİ PAZARINI GEZDİ.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BPP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, soğuk hava ve yağmura rağmen ekibiyle birlikte Cumartesi pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü, seçimlerde destek istedi.

EREĞLİ’YE ÜNİVERSİTEYİ YERLEŞTİRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Özdemir Park AVM karşısında bulunan ERDEMİR CADDESİ SEÇİM OFİSİ’nde eşi Neriman Posbıyık tarafından organize edilen kadınlar toplantısına katıldı.