Karadeniz Ereğli

EREĞLİ BELEDİYESPOR SEZONA ZAFERLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Devrek Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu Başkan Posbıyık futbolcuları ve teknik ekibi kutlarken, futbolcular taraftarlarıyla birlikte galibiyeti coşkuyla kutladı.

SESLİ, SOKAKLARA İNMEYE BAŞLADI.

Kdz. Ereğli'de, 2006-2008 yılları arasında dönemin belediye başkanı Halil Posbıyık’ın milletvekili adaylığından dolayı istifa etmesiyle 22 ay Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı makamında oturan ve görev süresi boyunca özellikle binlerce kadını Çanakkale’ye gönderip halkın sempatisini ve güvenini kazanan iş insanı Murat Sesli 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına talip olduğunu şehir turu yapan otobüsle duyurmaya başladı.

POSBIYIK, ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Posbıyık Mesajında; “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yıldönümünü kutlamanın mutluluk ve heyecanı içindeyiz.

ÖNCE ANKET, SONRA YENİ DÖNEM SÖZLEŞME

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yeni dönem sözleşme görüşmelerine başlayacakları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki üyeleri ile anket çalışması başlattıklarını bildirdi.

SEVGİ BARIŞ DOSTLUK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

Hafta sonu sıcaklık ve nemdeki artış, Ereğli’de de vatandaşlar deniz kenarlarına ve plajlara akın etti. Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi Barış Dostluk Plajları ve Mesire Alanı da hafta sonu tamamen doluydu.

ERDEMİR ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

SALİH CEM ORAL VE YAKUP YILMAZ, FABRİKA İŞÇİSİYLE BULUŞTU

Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral ile Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, işçi ziyaretleri yaptı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNACAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacak. Başvurular, 17 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında merkez Cumhuriyet Halk Evi’nde alınacak.

POSBIYIK, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

POSBIYIK, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

CHP, KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE KAN VERDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki CHP İlçe Teşkilatınca, kan bağışı kampanyası düzenlendiği bildirildi.

BAŞKAN POSBIYIK, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİLER

HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİLER Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, CHP Zonguldak Milletvekili Avukat Ünal Demirtaş ile birlikte, İlçeye bağlı Süleymanbeyler (Subaşı) Köyünde ziyaretlerde bulunduklarını bildirdi.

GÜLÜÇ'TE KÜLTÜR GEZİLERİ KALDIĞI YERDEN YENİDEN BAŞLIYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş tarafından her yıl kadınlara yönelik olarak yapılan kültür gezilerine yeniden başlandığı belirtildi.

BAŞKAN YILMAZ, İFTARDA DA İŞÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Kdz. Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Ramazan Ayı’nın başlamasının ardından, yetkili oldukları iş yerlerindeki üyeleri ile iftarlarda bir araya geliyor.