Karadeniz Ereğli

POSBIYIK; “EREĞLİ’YE HİZMETLERİ 3 MİLLETVEKİLİ ENGELLİYOR”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis toplantısında, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Pandemi döneminde belediyenin 199 kiracısından 1 milyon 600 bin TL tutarında kirayı almadıklarını anlatan Posbıyık, AKP’li 3 milletvekilinin Ereğli’ye yapılacak hizmetleri engellediklerini söyledi.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDE YELİZ ÖZAKIN ARMAĞAN DÖNEMİ

ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yeliz Özakın Armağan oldu.

"DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından Erol Bayraktar’ın ölümü ile ilgili olarak açıklama yapıldı.

“VATAN İÇİN ÇALIŞTINIZ, SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Türkiye’yi saran orman yangınlarına karşı alevlerle mücadele ederek insanları, hayvanları, ağaçları korumak için özveriyle çalışan itfaiye ekibi, Kdz. Ereğli’ye döndü. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla yangın bölgesine giden İtfaiye ekibi, Manavgat orman yangınını Türkiye’nin değişik illerinden gelen ekiplerle birlikte kontrol altına almak için yaptığı çalışmaları tamamladı. Belediye Başkanı Posbıyık, “Vatan için çalıştınız, sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

TATİLİNİ ERTELEYEN POSBIYIK, YİNE ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tatilini erteledi, Ereğli’de kalıyor. Pandeminin başlamasıyla bir gün bile halkını yalnız bırakmayan Başkan Halil Posbıyık, Ağustos ayı başında çıkacağı tatili ülkenin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle yine erteledi.

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ İHALESİ YAPILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi eski belediye binası yerine inşa edilecek olan Kültür ve Sanat Merkezi (KSM) ihalesi yapıldı. İnşaata bir ay içinde başlanacak ve Kültür Sanat Merkezi’nin yaklaşık 1.5 yıl sonra açılması planlanıyor.

POSBIYIK, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

POSBIYIK, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

DEMİRTAŞ, "VATAN MİLLETİN, İRADE MİLLETİN"

DEMİRTAŞ, "VATAN MİLLETİN , İRADE MİLLETİN"

MURAT SESLİ, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

MURAT SESLİ, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

UZUNMEHMET, TÖRENLE ANILDI

Uzun Mehmet, 1829 yılında Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Köseağzı köyünün Neyren Deresi yatağında taşkömürünü buluşunun 192. yılında törenle anıldı.

ERDEMİR, EREĞLİ'NİN 101. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

ERDEMİR, EREĞLİ'NİN 101. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

Kdz. Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

ERDEMİR'DEN KUTLAMA

Erdemir, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı.

TÜRKİYE’NİN KÜRESEL ÇELİK GÜCÜ “ERDEMİR”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın üretime geçişinin 56. Yılının kutlandığı bildirildi. Şirketten Yapılan yazılı açıklamada, Erdemir’in “Ereğli’nin Can Damarı, Türkiye’nin Küresel Çelik Gücü” olduğu vurgulandı.