Alaplı

EREĞLİ TSO SORUNLARI İLETTİ

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Ankara ve İstanbul da bir dizi temaslarda bulundular.

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI KAZAN VE AYDIN, ALAPLIYA GELECEK

Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilatınca 15 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurula Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şevket Kazan ve Necmettin Aydın'ın katılacağı bildirildi.

ALAPLI BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesinin 2011 yılı ilk olağan meclis toplantısı yapıldı.

GÜNER LİMAN PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner Alaplı’da yapılması planlanan liman projesinin DLH tarafından onaylanmasının memnunluk verici bir gelişme olduğunu söyledi.

ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDEN UZUNA ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki çevre sorunu ile ilgili Çevre il Müdürü Nazmiye Uzun’a bir dosya sundu.

AK PARTİ DEN ADAY ADAYI OLACAK

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Bölgeme hizmet etmek için yanıyorum dedi.

TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR

Alaplı Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, ilçe merkezi ve okul çevrelerindeki trafik işaret levhaları yenileniyor; gerekli olan bazı yol noktalarına da trafik işaret levhaları konuluyor.

Alaplılı Thai ve Kick Boksçular destek bekliyor

Alaplı ilçesinde, Kick Boks Thai Boksçular zor şartlar altında çalışmalarını sürdürüyor.

İRFAN ERDEM: ALPORT ALAPLI LİMANI ÇED RAPORU SONUÇLANDI

Erdem, Ereğlinin daha düne kadar nahiyesi olan Alaplı ilçesi ileriye dönük umut vermeyi sürdürürken, en büyük çıkışını liman inşaatına başlanıp tamamlanmasıyla yapacak dedi.

CHP DEN BELEDİYE DÜKKANLARI AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, belediye tarafından yapılan yeni belediye dükkânlarının durdurulması yönünde parti olarak hiçbir yaptırımda bulunmadıklarını söyledi.

GÜNER DEN HENDEN E VEDA ZİYARETİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ne Bölüm Başkanı olarak atanan Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner ilçedeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

EMEKLİLERE KÖMÜR DAĞITIMINI TAMAMLADIK

Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneği Alaplı Şube Başkanı Kazım Uysal, ilçede 170 emekliye toplam 260 ton kömür dağıtımı yaptıklarını söyledi.

GENÇ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Ereğli’nin il olması için ve il statüsünde hizmet alması gerektiğini belirterek “Ereğli il olmalı, ondan sonra il statüsünde hizmet almalıdır. Ben şimdiye kadar hiç sol partilere oy atmadım ama bu defa Ereğli’nin il olması için Halil Posbıyık’a oy atacağım” dedi.

EL PROTEZİ İÇİN YARDIM BEKLİYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı köyünde doğuştan sağ eli olmayan ilköğretim okulu öğrencisi Onur Er,(15) el bileği protezi için yardım bekliyor.

ALAPLI DA ÇEVRE SORUNU VALİ ERDAL ATA YA TAŞINDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki çevre sorunu ile ilgili Vali Erdal Ata’ya dosya sundu.