Alaplı

ALAPLI MYO YA YENİ BÖLÜMLER AÇILACAK

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Liman projesinin onayı ile Yüksek Okul bünyesinde yeni programlar açmayı düşündüklerini söyledi.

2011 DE DE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Karadeniz Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 yılı içerisinde kentin değişik noktalarında toplam 7 bin metreküp taşduvar yapıldı.

İLK HALK EVİ, ŞUBAT TA TAMAMLANACAK

Türkiye genelinde ilk olma özelliğine sahip Cumhuriyet Halk Evleri nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AFETZELERE SEVGİ ELİ UZANDI

Zindancılar Köyündeki evlerinde meydana gelen yangında her şeylerini kaybeden Günay Ailesine en büyük destek ve yardım Sevgi Çemberinden geldi.

VEREM SAVAŞ DERNEĞİNDEN DEMİRCAN AİLESİNE ANLAMLI YARDIM

Alaplı ilçesine bağlı Çay Köyünde Demircan ailesinin evini yapan Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, evin ihtiyacı olan 6 bin tuğlayı teslim etti ve boşaltılmasına köy halkıyla birlikte yardımcı oldu.

ÇEVRECİLERDEN KÖYLERDE ÇÖP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği ilçede yaşanan çöp sorununu çözme noktasında köylülere yönelik bilgilendirme toplantıları başlattı.

ALAPLI DA KAZA 1 YARALI

Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ALAPLI SPOR SALONU DOĞALGAZLA ISITILACAK

Alaplı ilçesinde spor salonuna doğalgaz bağlanması çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

ALAPLIDA OKUMA YAZMA KURSLARINA İLGİ ARTIYOR

Alaplı ilçesinde açılan akşam okuma yazma kursları büyük ilgi görüyor.

POSBIYIK, CEM EVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz sahili boyunca tek Cem Evi olma özelliğine sahip olacak Alevi Kültür Derneği Binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

YANILIYORLAR, BEN KİMSEYE BİAT ETMEM

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bir açıklaması yaparak, Soğanlıyörük teki kaçak su kullanımı konusu da dahil olmak üzere gündemdeki olay ve gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ALAPLI DA OKULLARDAKİ ŞİDDET KONULU KONFERANS

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde üniversiteye geçiş sistemi ve okullardaki şiddet olaylarını azaltılmasına yönelik konferans düzenlendi.

KENT KONSEYİ LİMAN PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek, DLH tarafından onaylanan Alaplı liman projesini değerlendirdi.

YRD. DOÇ. DR HENDENE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Hendene hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

SAYDAM 2010 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, 2011 yılında Gümeli beldesinin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.