Karadeniz Ereğli

TSO, İlçenin Sorunlarını Masaya Yatırdı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, yerel yöneticiler ve STK başkanları ile istişare toplantısı düzenleyerek sorunları masaya yatırıp çözüm istedi.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN EGD'YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

19 Ekim Muhtarlar Günü vasıtasıyla Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Gülüç Büyük Anadolu Otel’de kaynaşma yemeği tertipledi.. Tertiplenen yemekte Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ne teşekkür plaketi verildi..

Çok Kısa Sürede Birçok Sorunu Çözerim.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı İnşaat Mühendisi Erol Çivici, seçim çalışmaları kapsamında, ‘kendini tanıtma, şehrin sorunlarının çözümünü anlatma ve destek alma’ amaçlı sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.

KDZ. EREĞLİ’DE ZABITADAN FİYAT DENETİMİ...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde perakende ve toptan halka ürün satışı yapan tüm iş yerlerinde fiyat denetimi başlatıldı.

ZABITA, MARKETLERİ DENETLEDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede bulunan 76 adet markete yönelik denetim başlattı. Şuana kadar yapılan denetimlerde bir ulusal markete cezai işlem uygulandı.

UYSAL, ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi 1.Sınıf öğrencileriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Öğrencilere kendilerini sürekli eğitmeleri ve öğrenmeleri önerinde bulunan Başkan Uysal, ‘Ülkemizin büyümesi, güçlenmesi için sizler gibi yüksek eğitim almış insanlara ihtiyacı var’ dedi.

HAYVAN SEVENLERE MÜJDE, BELEDİYEDEN KEDİ VE KÖPEKLER İÇİN AŞI DAVETİ...

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ‘04 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ kapsamında sahipli kedi ve köpekler için 04 Ekim 2018 Perşembe günü, 10.00-16.00 saatleri arasında aşı kampanyası yapılacağını bildirdi

EROL ÇİVİCİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı Erol Çivici, Hasbeyler Köyü’nün gençlerinden kurulu olan Has-Gençlik Futbol Kulübü Halı Saha etkinliğine katıldı.

BAŞKAN UYSAL, SAHİLİ DENETLEDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilgili daire müdürleriyle birlikte sahilde incelemelerde bulundu. Fırtınada zarar gören yerlerin tadilat ve tamiratlarını inceleyen Başkan Uysal, gördüğü eksikliklerin giderilmesi ve işgaliyelerin kaldırılması için ilgili müdürlere talimat verdi.

BAŞKAN UYSAL KAMPANYA STARTINI VERDİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta yeni sezonun ilk maçına Pazar günü saat 15.00’de Hendek Belediyespor karşısında çıkacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da, kulüp yararına düzenlenen Eşya Piyangosunun biletleri de satışa çıktı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ KİTAP FUARI BAŞLIYOR

22 Eylül-22 Ekim 2018 tarihleri arasında ilçede bir ‘Kitap Fuarı’ düzenleyecek olan Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, fuar kapsamında açılışa özel 1000 adet ücretsiz kitap dağıtacak.

ÇAKIR, TUNCER VE TÜRKELİ'Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği ‘ne atanan Dr. Vildan Türkeli’ne hayırlı olsun ziyareti, Diş Hastanesi Başhekimi Yüksel Tuncer’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiği bildirildi.

BAŞOL, ORMANLI'DA FINDIK FESTİVALİNE DAVET ETTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belediyesi tarafından fındık festivali düzenlenecek. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, 23 Eylül 2018 Pazar günü Fındık Festivali düzenleneceğini açıkladı.

GÖKHAN DEMİRTAŞ ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

GÖKHAN DEMİRTAŞ ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Erol Çivici Zafer Bayramını Kutladı

Erol Çivici Zafer Bayramını Kutladı