Alaplı

BALIKHANE VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ YAPILACAK

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Beyçayır Stadı yanındaki alana yapılacak olan Balıkhane ve İş Merkezinin projesi tamamlandı.

RUHSATSIZ İŞYERLERİ MÜHÜRLENİYOR

Alaplı Belediyesi Zabıta Amirliği, defalarca yazılı ve sözlü olarak uyarılmasına rağmen, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatı almamakta ısrar eden işyerlerini, Belediye Encümeni kararıyla, bugünden itibaren mühürlemek suretiyle kapatmaya başladı.

UĞUR MUMCU UNUTULMADI

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanlığı tarafından 24 Ocak 1993 te uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybeden Gazeteci Yazar Uğur Mumcu için bir anma programı düzenlendi.

MHP DEN EKONOMİK, SOSYAL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU KONFERANS

Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı ilçe Teşkilatınca Ülkenin ekonomik ve sosyal sorunlarına MHP nin bakış açısı ve çözüm önerileri konulu konferans düzelendi.

HAS PARTİ DEN ALAPLI ÇIKARTMASI

HAS Parti Zonguldak il Başkanı Secaatin Gonca, 2011 Genel seçimlerinde HAS Partinin sıçramaya yaparak seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağını söyledi.

EĞİTİM-BİR-SEN ÜYELERİ KAHVATIDA BULUŞTU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Memur-sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği tarafından Orta öğretim ve ilköğretim de görev yapan üyelerin katılımıyla kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.

ALAPLI DA UĞUR MUMCUYU ANMA MESAJLARI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 24 Ocak 1993te öldürülen Gazeteci- Yazar Uğur Mumcunun ölümünün 18. yılı dolayısıyla anma mesajları yayınlandı.

ALAPLI EĞİTİMSEN GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Eğitimsen Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 4. olağan genel kurul sonrası görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

MHP MİLETVEKİLLERİNDEN ÇİMENOĞLUNA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata ve İzmir Milletvekili Erdal Sipahi Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlunu makamında ziyaret etti.

GÜMELİ İLKÖĞRETİM OKULUNDA EĞİTİM ÇITASI YÜKSELİYOR

Zonguldak ın Alaplı İlçesine bağlı Gümeli İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Eroğlu, eğitim çıtasını yükselttiklerini tüm sınıflarda projeksiyon cihazı ve internet hizmeti verdiklerini söyledi.

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNDE MATEMATİK YARIŞMASI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik matematik bilgi yarışması düzenlendi.

ALAPLI CUMHURİYET SAVCILĞINA DAVUT TAŞPINAR ATANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Cumhuriyet Savcılığına Şırnak’ın Cizre Cumhuriyet Savcısı Davut Taşpınar atandı.

KAYMAKAM MEMÜK TEN GÜNER E VEDA YEMEĞİ

Zonguldakın Alaplı ilçesi Kaymakamlığı tarafından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner e veda yemeği düzenlendi.

ÇİMENOĞLU İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu üyesi bulunduğu DP den istifası ile ilgili İHA Alaplı Muhabiri Hasan Haşıl ve Posta67 Gazetesi sahibi Doğan Bostancı ya değerlendirmelerde bulundu. İHA Muhabiri Hasan Haşıl ve Posta67 Gazetesi sahibi Doğan Bostancı ya .çarpıcı açıklamalarda bulunan Çimenoğlu, istifasının ardından bağımsız olarak yoluna devam edeceğini şu aşamada Hiçbir parti ile görüşmediğini, anlaşmadığını söyledi.

MAHALLELİDEN TABELALI TEŞEKKÜR

Alaplı Belediyesinin mahallelerinde yürüttüğü çevre düzenleme çalışmalarından oldukça memnun kalan 690 Evler Semti İ Bloklar ve çevresindeki mahalle sakinleri, apartmanlarına astıkları tabelalarla Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Belediye personeline teşekkür ettiler.