Alaplı

ÇİMENOĞLU İSTİFA ETTİ

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, partisi Demokrat Parti den istifa etti.

ALAPLI DA KROS MÜSABAKALARI YAPILDI

Alaplı ilçesinde Atletizm il temsilciğince okullar arasın kros müsabakaları yapıldı.

ALAPLI TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İSTİYOR

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) bünyesinde kurulması düşünülen Teknoloji Fakültesine destek çığ gibi büyüyor.

POSBIYIK ANKARA YA ÇIKARTMA YAPTI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı meclis üyeleriyle birlikte CHP Genel Merkezini ziyaret etti.

ALAPLIDA UĞUR MUMCU ANILACAK

Alaplı ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)tarafından Gazeteci Yazar Uğur Mumcunun öldürülüşünün 18. yıl dönümü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenleneceği bildirildi.

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Engelliler Derneğince 9 Ocak 2011 tarihinde yapılan olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yapıldığı bildirildi. Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut, 9 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirdikleri olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptıklarını söyledi.

KAYMAKAM VE SÜNNETÇİ

Kaymakamın biri kasabanın sünnetçisine gıcık olmuş, sünnetçide kaymakama. Kaymakam çocuğunu sünnet ettirecek ama sünnetçi ben kesmem diye kasabaya yaygara yapmış. Kasabanın delisi bile kaymakamla sünnetçi arasında ki gerginliği biliyor. O kadar acayip bir durum.

ZONGULDAK FEN LİSESİ FİNALE GİDİYOR

OYAK Grubu İştiraklerinin bulunduğu illerde 9 yıldan bu yana düzenlenen Liselerarası Matematik Yarışması, 27 Kasım 2010 tarihinde 15 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 19 Ocak 2011 Çarşamba günü yapılan Zonguldak il birinciliği ödül töreninde Zonguldak Fen Lisesi il birincisi oldu.

ALAPLI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNDEN TANITIM SERGİSİ

Alaplı Kız Meslek Lisesi Giyim ve Üretim Teknolojileri bölümü öğrencileri tarafından tanıtım sergisi açıldı.

ALAPLI KENT KONSEYİNDEN ÇİMENOĞLU NA ZİYARET

Alaplı ilçesi Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlunu ziyaret etti.

AGD DEN ESNAF ODASINA ZİYARET

Alaplı ilçesi Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

KALFALIK BELGESİ ALMAK İSTEYENLERE 6 AYLIK EK SÜRE

Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Mesleki Eğitim Kanununa göre alınması zorunlu olan kalfalık ve ustalık belgelerini almak için zamanında başvurup alamayanlara 6 aylık ek süre verildiğini söyledi.

DEMİRCAN AİLESİ 2 AY SONRA EVE KAVUŞACAK

Alaplı ilçesine bağlı Çay köyünde yıkılma tehlikesi içinde olan Demircan ailesinin evini yapan Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, evin 2 ay içinde tamamlanacağının müjdesini verdi

ALAPLIDA 2010 YILINDA SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Alaplı ilçesinde 2010 yılında trafik kurallarına riayet etmeyen bin 170 sürücüye toplam 142 bin 700 TL para cezası kesilirken 346 araçta trafikten men edildi.

AFETZEDELERE YARDIM ELİ UZANDI

9 Ocak tarihinde Karadeniz Ereğlinin Zindancılar Köyündeki evlerinde meydana gelen yangında tüm eşyalarını kaybeden Günay Ailesi’nin yaralarını sarmak için seferber olan Neriman Posbıyık başkanlığındaki Kent Konseyi Kadın Meclisi, gerçekleştirdiği eşya yardımının ardından gıda yardımında da bulundu.