Alaplı

ALAPLI DA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

2011 Genel Seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi beklenen Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu istifa etmedi.

PROTEZ EL BEKLEYEN ÖĞRENCİYE KAYMAKAM MEMÜK TEN DESTEK

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı köyünde doğuştan sağ eli olmayan ve protez el bekleyen ilköğretim okulu öğrencisi Onur Er e (15) Kaymakam Aydın Memük sahip çıktı.

ÇİMENOĞLU DAN TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE DESTEK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Yüksek Okul bünyesinde yapılması düşünülen Teknoloji Fakültesinin bina hafriyatı ve temelini atmaya hazır oldukların söyledi.

ALAPLI DA YIKILMA TEHLİKESİ OLAN BARAKA EVDE YAŞAYAN AİLEYE KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Kabalar köyü Dereli Mahallesinde heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi olan 35 metrekare evde yaşam mücadelesi veren Özcan ailesine Kaymakam Aydın Memük sahip çıktı.

ALAPLI DA OKULLARDA KAMERA SİSTEMİ YAYGINLAŞIYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 330 öğrencinin eğitim gördüğü Alaplı Anadolu Lisesi’ne, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için 32 adet güvenlik kamerası takıldı.

ALAPLI CHP DEN HENDEN E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

ALAPLI BELEDİYESİ İHMAL EDİLMİŞ MAHALLELERDE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi asfalt yol, beton kaplama, kaldırım gibi ilçenin genel sorunlarını önemli bir ölçüde çözüme kavuşturmasının ardından, hizmet akışını, belediye hizmetleri açısından ihmal edilmiş mahalle ve semtlere yoğunlaştırdı.

ALAPLI ANADOLU LİSESİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Anadolu Lisesi tarafından şair tanıtım etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi düzenlendi.

AGD DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçedeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI ALAPLI DA İLKEZ YAPILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde ilk kez Açık Öğretim Lisesi sınavları yapıldı.

KAYIP ŞAHISLAR DENİZİN DİBİNDE BULUNDU

Zonguldakın Ereğli ilçesinde 94 gün önce evinden ayrılıp ve bir daha geri dönemeyen şahıslar denizde bulundu.

KAZA YAPAN PERSONELE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, önceki gün Taşbaşı mevkii yeni köprü kavşağında trafik kazası geçirerek yaralanan Alaplı Belediyesi Zabıta Amirliği personeli Öner Buldunu, kazanın ilk gününün ardından bugün de tedavi gördüğü Ereğli Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, Geçmiş olsun dileğini yineledi.

ÇATUROĞLU, 2010 YILINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplının Liman projesi, ahşap yat tersanesi, Jeneratör ve Teknoloji fakültesi gibi projelerle çok büyük değer kazanacağını, marka olacağını söyledi.

ALAPLI DA YARALI ŞAHİNE BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Alaplı ilçesinde kanadından yaralı olarak bulunan şahin kuşu, Alaplı Belediyesi Veteriner Hekimliğince tedavi altına alındı.

ALAPLIDA İNTERNET ÜZERİNDEN ANASINIFINA BAĞIŞ

Alaplı ilçesi Çatak ilköğretim Okulu Ana sınıfına internet üzerinden oyuncak, giyecek, araç ve gereç yardımı yapıldı.